Mbledhje e Keshillit Bashkiak

 • Tjetër
 • mbledhje
 • 17/03/2023
 • 12.00
 • Bashkia Durres
 • Shqipëri
 • Durres
 • Durres
 • Durres
 • Emiriana Sako | Ani Dyrmishi
 • Kryetarja e Bashkise Durres | Kryetar i Keshillit Bashkiak
 • ryetarja e bashkise, Kryetari I Keshillit Bashkiak dhe keshilltaret
 • Po
 • Po
 • Almiva Llaçi
 • Dhurata Gjoka