Vizite 1-ditore me te rinjte e stafit te Bashkise Roskovec ne Korce-Voskopoje

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 11/03/2023
 • 10:00
 • Voskopoje-Korce
 • Shqipëri
 • Korce
 • Korce
 • Korce
 • Znj.Majlinda Bufi
 • Kryetare e Bashkise Roskovec
 • Perfaqesues te Bashkise Roskovec dhe stafi i te rinjve
 • Jo
 • Po
 • Reja Cjapi, Drejtor Kabineti, Bashkia Roskovec
 • Delina Hoxha, Sekretar i Pergjithshem, Bashkia Roskovec