Dhenie çertifikate mirenjohje

 • Tjetër
 • Dhenie Çertifikate mirenjohje
 • 10/03/2023
 • 11.00
 • Fshati Hormove , Njesia Administrative Qender
 • Shqipëri
 • Gjirokaster
 • Tepelene
 • Qender
 • Termet Peçi
 • Kryetar Bashkie
 • Banore dhe familjare ne fshatin Hormove
 • Jo
 • Po
 • Arta Shaha Drejtor Drejtorie
 • Julinda Karteri N/Kryetar