Vizite nga perfaqesues te Kompanise Bankers Petroleum prane Bashkise sone

 • Tryezë diskutimi
 • 09/03/2023
 • 10:00
 • Godina e Bashkise Roskovec
 • Shqipëri
 • Fier
 • Roskovec
 • Roskovec
 • Znj.Majlinda Bufi
 • Kryetare e Bashkise Roskovec
 • Perfaqesues te Bashkise Roskovec dhe perfaqesues te larte te kompanise Bankers Petroleum
 • Jo
 • Jo
 • Reja Cjapi, Drejtor Kabineti, Bashkia Roskovec
 • Delina Hoxha, Sekretar i Pergjithshem, Bashkia Roskovec