E ftuar ne Konferencen “TIRANA23 Tailorsan”, organizuar nga Confindustria Albania

 • Tjetër
 • Konference
 • 10/03/2023
 • 11:30
 • Hotel Maritim Plaza
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirana
 • Tirana
 • Milva Ekonomi | Sergio Fontana
 • Minister i Shtetit per Standardet e Sherbimeve | Presidenti Confindustria
 • Ministrja, Sergio Fontana dhe te tjere
 • Po
 • Jo
 • Edlira Zyfi, Keshilltar
 • Emerlinda Pema, Drejtor Kabineti