Në kuadër të 7 Marsit festës së mësuesit, Bashkia Durres do të organizojë një aktivitet ku do të mirëpresë mesues dhe ish mësues të cilët kanë dhënë një kontribut të rëndësishëm në edukimin e brezave, për të shprehur mirënjohjen ndaj tyre.

 • Tjetër
 • Aktivitet festiv
 • 07/03/2023
 • 13:00
 • Durres, Restornat "Kodra e Kuajve"
 • Shqipëri
 • Durres
 • durres
 • durres
 • Emiriana Sako | Klodiana Spahiu
 • Kryetare e Bashkise Durres | Deputete
 • Folesit kryesor, mesues, pedagoge dhe te ftuar te tjere ne takim
 • Jo
 • Jo
 • Almiva Llaci
 • Dhurata Gjoka