Kongresi i pare i shendetesise synon te sjelle se bashku politikberesit, ekspertet, shendetesore, profesionistet e kujdesit shendetesor, perdoruesit e sherbimeve dhe aktore te tjere ne nje forum te perbashket per tu angazhuar ne dialog ne lidhje me sfidat e sistemit shendetesor

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 07/03/2023
 • 09:30
 • Pallati i Kongreseve
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Tirane
 • Bora Muzhaqi | Roberto de Bernardi | Ledia Lazeri | Stiff Nielsen | Dorina Tocaj
 • Minister i Shtetit per Rinine | Perfaqesues i UNICEF ne Shqiperi | Keshillues i OBSH per Shendetin Mendor, Zyra Rajonale per Evropen | Ekspert i OBSH | te e Programit te Shendetit Seksual dhe RiprodhuesAnalisUNFPA
 • Ministra, Deputete, Ambasadore, Perfaqesue te OBSH, Eksperte te Shendetesise, Profesioniste te kujdesit shendetesor, Punonjesit e Ministrise se Shendetesise
 • Jo
 • Jo
 • Alma Dervishaj Drejtor i Menaxhimit te Burimeve Njerezore
 • Joana Duro Sekretar i Pergjithshem