Në bashkëpunim me shkollën 8 vjecare të fëmijes do të organizohet një ceremoni për këtë rast së bashku me familjarët e të dënuarit si dhe përfaqësues së shkollës së djalit te tij.

 • Tjetër
 • Ditëlindje
 • 10/03/2023
 • 10:00
 • Shkolla 9 vjeçare "Jusuf Puka" Durrës
 • Shqipëri
 • Rrogozhinë
 • Durrës
 • Rrogozhinë
 • Blerina Maliqi | Kristina Qerana | Edesa Kendella | Vladimir Skënderi
 • Drejtor, Shkolla 9-vjeçare | Përgjegjëse e sektorit të çështjeve të edukimit | Specialiste e sektorit të edukimit | Shef i rregjimit të brendshëm
 • Drejtoresha e shkollës 9 vjeçare & Stafi iPolicisë së burgjeve dhe staf social i IEVP Rrogozhinë
 • Jo
 • Jo
 • Lindjana Laçi
 • Admir Abrija, Drejtor i Përgjithshëm i Burgjeve