Ambasada Angleze në Shqipëri mbështet Drejtorinë e Përgjithshme të Burgjeve .
Eshtë nënshkruar kontrata me NOMS për dhurimin e 12 automjete të reja të cilat do të vihen në dispozicjon të DPB-së dhe IEVP-ve.
Në këtë event që do të mbahet në Drejtorinë e Përgjithshme të Burgjeve do të bëhet hapja e Mirëseardhjes dhe falenderimet nga Drejtori i Përgjithshëm i Burgjeve Z. Abrija , do të vijojë me fjalën që do të mbajë Ambasadori i i Anglisë Z. Alastair King Smith dhe me pas vijon me fjalën e tij Ministri i Drejtësisë Z. Ulsi Manja.

 • Tjetër
 • Donacion
 • 08/03/2023
 • 11:30
 • Drejtoria e Përgjithshme e Burgjeve
 • Shqipëri
 • Tiranë
 • Tiranë
 • 4
 • Z.Alastair King | Z. Ulsi Manja | Z.Admir Abrija
 • Ambasdori i Anglisë në Shqipëri | Ministër i Drejtësisë | Drejtor i Përgjithshëm i Burgjeve
 • Z. Ulsi Manja, Z. Alastair King, Z. Admir Abrija dhe stafi i DPB
 • Jo
 • Jo
 • Lindjana Laci
 • Admir Abrija Drejtor i Përgjithshëm i Burgjeve