Aktivitet i organizuar nga Bashkia Roskovec ne kuader te “Dites nderkombetare te Gruas”

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 06/03/2023
 • 11:00
 • Qendra Social-Komunitare, Roskovec
 • Shqipëri
 • Fier
 • Roskovec
 • Roskovec
 • Znj.Majlinda Bufi
 • Kryetare e Bashkise Roskovec
 • Perfaqesues te Bashkise Roskovec , gra dhe vajza artizane, sipermarrese
 • Jo
 • Po
 • Reja Cjapi, Drejtor Kabineti, Bashkia Roskovec
 • Delina Hoxha, Sekretar i Pergjithshem, Bashkia Roskovec