Takim me ekipin e’ KF LUSHNJA 1930′

 • Tryezë diskutimi
 • 02/03/2023
 • 11:45
 • Lushnje
 • Shqipëri
 • Fier
 • Lushnje
 • Lushnje
 • Eriselda Sefa | Taulant Balla
 • Kryetar i Bashkise | Drejtues politik
 • Taulant Balla,Erislda Sefa,drejtues te ekipit dhe futbollistet
 • Jo
 • Jo
 • Erisa Qalliu,Drejtor
 • Nuk ka sek te pergjithshem