Mbjellje pemesh ne Kopsht

 • Tjetër
 • Sensibilizim
 • 01/03/2023
 • 10:00
 • Bashkia Patos
 • Shqipëri
 • Fier
 • Patos
 • Patos
 • Rajmonda Balilaj
 • Kryetare e Bashkisë
 • Stafi i Drejtorise se Bujqesise, Punonjes te Agjencise se Sherbimeve dhe Edukator te Kopshteve
 • Jo
 • Jo
 • Orges Golloshi, Drejtor i Drejtorise se Bujqesise
 • Shkëlqim Beqiraj, Sekretari i Përgjithshëm