Takim me banoret e zones , inspektim i punimeve te shtrimit te rruges dhe ndricimit te saj, inspektimi i cerdhes, kopshtit dhe shkolles, zona Uznove.

 • Inspektim/kontroll
 • 03/03/2023
 • 13:00
 • Rajoni Nr. 3
 • Shqipëri
 • Berat
 • Berat
 • Rajoni 3
 • Kryetari i Bashkise
 • Titullari i Bashkise
 • Kryetari i Bashkise, Administratori i Rajonit 3, Drejtore e Drejtorise se Turizmit dhe Aktiviteteve etj.
 • Po
 • Po
 • Gentian Dashi (Drejtor i Burimeve Njerezore dhe Sherbimeve Mbeshtetese)
 • Arisa Toska (Sekretar i Pergjithshem)