Bashkia Kavaje ne bashkepunim me Turgut Ozul, Durres. Ne kuader te 8 Marsit per te dhuruar buzeqeshje dhe dashuri ne diten e gruas per te gjitha nenat te akomoduara ne shtepine e te moshuarve.

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 02/03/2023
 • 13:00
 • Shtepia e te Moshuarve Kavaje
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Kavaje
 • Kavaje
 • Redjan Krali / Kryetar Valbona Mustafa / zv. Kryetar Medina Papoj / Drejtor i Sherbimit Social Dritan Bajzaiti / Drejtor Shtepia e te Moshuarve Frida Merdani Drejtore e Turgut Ozal Oktay Cakirca Drejtor Turgut Ozal Suada Kroj. Zv. Drejtore Marsida Shahini zv. Drejtore
 • Redjan Krali / Kryetar Valbona Mustafa / zv. Kryetar Medina Papoj / Drejtor i Sherbimit Social Dritan Bajzaiti / Drejtor Shtepia e te Moshuarve Frida Merdani Drejtore e Turgut Ozal Oktay Cakirca Drejtor Turgut Ozal Suada Kroj. Zv. Drejtore Marsida Shahini zv. Drejtore
 • Redjan Krali / Kryetar Valbona Mustafa / zv. Kryetar Medina Papoj / Drejtor i Sherbimit Social Dritan Bajzaiti / Drejtor Shtepia e te Moshuarve Frida Merdani Drejtore e Turgut Ozal Oktay Cakirca Drejtor Turgut Ozal Suada Kroj. Zv. Drejtore Marsida Shahini zv. Drejtore
 • Po
 • Po
 • Erjon Lalaj / Sekretar i Pergjithshem
 • Erjon Lalaj / Sekretar i Pergjithshem