Ky takim do të bëjë bashkë drejtuesit dhe përgjegjësit e njësive të zhvillimit në IOAFP-të, drejtuesit dhe përgjegjësit e Zyrave të Punësimit si dhe përfaqësues të punëdhënësve me qëllim diskutimin dhe ndarjen e mendimeve mbi ofertën e AFP-së dhe përshtatjen e saj me nevojat e tregut të punës në nivel rajoni, si dhe objektivat për vitin shkollor 2023-2024. Në takim do të marrin pjesë edhe përfaqësues të MFE-së, AKPA-s, AKAFP&K.

 • Tryezë diskutimi
 • 27/02/2023
 • 9.30-14.00
 • Hotel Colosseo, Shkodër
 • Shqipëri
 • Shkodër
 • Shkodër
 • Shkodër
 • Klevis Hysa | Albin Gega
 • Drejtor i Përgjithshëm i AKPA | Drejtor i Drejtorisë së Politikave të Punësimit dhe Aftësimit Profesional, MFE
 • Përfaqësues nga MFE, AKPA, AKAFPK: 1. Albin Gega, MFE 2. Klevis Hysa, AKPA 3. Ejvis Gishti, AKAFPK 4. Etleva Gjelaj, AKPA 5. Gertian Bajraktari, AKPA 6. Aida Kureta, AKPA 7. Klarita Dautaj, AKPA 8. Gertiola Çepani, AKPA 9. Enkeleda Xhufka, AKPA 10. Elsantina Nezaj, AKPA Drejtues dhe pergjegjes te njesive te zhvillimit per shkollat profesionale : 1. Zamir Lacej, drejtor, Shkolla industriale "Arben Broci", Shkodër 2. Ervin Mema, përgjegjës i Njësisë së Zhvillimit 3. Albana Lleshaj, drejtor, Shkolla Teknike Pyjore "Kolë Margjini", Shkodër 4. Blerina Lami, përgjegjës i Njësisë së Zhvillimit 5. Merita Zeneli, Shkolla Teknologjike "Hamdi Bushati", Shkodër 6. Bora Miraku, përgjegjës i Njësisë së Zhvillimit 7. Ruzhdi Kapidanja Shkolla e Mesme Profesionale "Ndre Mjeda", Shkodër 8. Elis Çelepja, , përgjegjës i i Njësisë së Zhvillimit 9. Bardh Dedgjonaj, Shkolla e Mesme Profesionale "Kolin Gjoka", Lezhë 10. Rudina Gjoka, , përgjegjës i i Njësisë së Zhvillimit 11. Alma Selami, drejtor Shkolla e Mesme Profesionale "Nazmi Rushiti", Dibër 12. Alda Kadriu, përgjegjës i Njësisë së Zhvillimit 13. Nikollë Lleshi, Shkolla Industriale Rubik 14. Jetmir Axhami, Shkolla Havzi Nela, Kukës 15. Irma Lohja, Drejtoria Rajonale e Ofrimit të Formimit Profesional Publik, Shkodër 16. Mihal Kallojeri, drejtor, Drejtoria Rajonale e Ofrimit të Formimit Profesional Publik, për zonën verilindore 17. Marjola Limka, pergjegjes i Njësisë së Zhvillimit Drejtorët dhe përgjegjësit e sektorëve të shërbimeve të punësimit të DRAKPA si më poshtë: 1. DRAKPA Shkoder - Drejtor Rozafa Zmijani 2. ZV AKPA Shkoder - Mimoza Kallaci 3. ZV AKPA Malesi e Madhe - Zane Lujkaj 4. ZV AKPA Puke - Pjeter Gjergji 5. DRAKPA Kukes - Drejtor Shani Kastrati 6. ZV AKPA Kukes - Miranda Spahiu 7. ZV AKPA Has - Bujar Xhebexhia 8. ZV AKPA Tropoje - Dritan Saracini 9. DRAKPA Lezhe - Drejtor Lina Guri Përfaqësues të bizneseve në këtë rajon anëtarë të bordeve të shkollave: 1.Shkolla industriale "Arben Broci" Bledi Llazari Biznes privat-Autoservis Konstandin GROUP Andi Saliaj Biznes privat ITE-Group 2. Shkolla Teknike Pyjore "Kolë Margjini" Mark Rupa Ing. Pyjesh Paulin Cukaj Biznes (Shpk. Valet ) 3. Shkolla Teknologjike "Hamdi Bushati" Gjergj Leqejza Përfaqësues i biznesit "Shqiperia Trikot", "Idromeno", "Scutari" Gent Lulaj Përfaqësues i biznesit Bar-Restorant "Elita" 4. Shkolla e Mesme Profesionale "Ndre Mjeda" Ardian Kimça Biznesi MEAT MASTER/ Prodhim dhe tregtim i sallamit, mishit, tregtim ushqimor. Edi Rrotani Biznesi Marjan Rrotani (vëllezër ortak)/ Tregtim i mishit dhe i nenprodukteve te tij 5. Shkolla e Mesme Profesionale "Kolin Gjoka" Lezhë Altin Prenga Biznes,"Mrizi I Zanave Agroturizem" (Hoteleri-Turizem) Ded Bukaqeja Biznes,"Netsyscom ISP" (TIK) 6. Shkolla e Mesme Profesionale "Nazmi Rushiti" Adnan Vranezi Administrator i terminalit të autobuzëve 7. QFP Shkoder Gjergj Leqejza Biznesi "Shqipëria Trikot"
 • Jo
 • Jo
 • Pranvera Toska, specialiste Drejtoria e Marredhenieve me Publikun
 • Klevis Hysa, Drejtor i Përgjithshëm