Inspektim ne shkollen “Ismail Qemali” ne Kabinetin e Dentistrise

 • Inspektim/kontroll
 • 21/02/2023
 • 11:00
 • Shkolla "Ismail Qemali" Shkoder
 • Shqipëri
 • Shkoder
 • Shkoder
 • Shkoder
 • Znj. Ogerta Manastirliu
 • Minister i Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale
 • Deputete, Perfaqesues te OSHKSH, Staf akademik
 • Jo
 • Jo
 • Alma Dervishaj Drejtor i Menaxhimit te Burimeve Njerezore
 • Joana Duro Sekretar i Pergjithshem