Vizite prane fabrikes se letres qe kryen aktivitetin e saj ne qytetin e Delvines

 • Tjetër
 • Vizite ne fabriken e letres Delvine
 • 17/02/2023
 • 11:00
 • Delvine
 • Shqipëri
 • Vlore
 • Delvine
 • Delvine
 • Lira Zarba
 • Administrator i fabrikes
 • Kryetarja e Bashkise Delvine dhe punonjes te bashkise ,Perfaqesues te zyres se punes Delvine ,punonjes te fabrikes
 • Jo
 • Jo
 • Elisaveta Cama
 • Elisaveta Cama