Takim me banore

 • Tryezë diskutimi
 • 17/02/2023
 • 14:00
 • Qyteti Prrenjas
 • Shqipëri
 • Elbasan
 • Prrenjas
 • Prrenjas
 • Z. Damian Gjiknuri | Z.Nuri Belba
 • Deputet | Kryetar i Bashkise Prrenjas
 • Z. Damian Gjiknuri - Deputet, Z.Nuri Belba-Kryetar i Bashkise Prrenjas, Staf i Bashkise Prrenjas dhe banore te qytetit
 • Jo
 • Po
 • Matilda Zerani- Specialiste
 • Maliq Alla- Drejtor ne Drejtorin e Bujqesise