Konkurs

 • Tjetër
 • Konkurs Nderkombetar per Muzeun Besa
 • 15/02/2023
 • 16:00
 • Skena Tetari i Operas dhe Baletit
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Nr 2
 • Elva Margariti
 • Minister i Kultures
 • Kryeministri Edi Rama, Kryetari i Bashkise Tirane Z.Erion Veliaj
 • Po
 • Po
 • Xhulia Xhaferi, Asistente e Sekretarit te Pergjithshem
 • Zerina Bruci, Sekretar i Pergjithshem