Vizite ne Spitalin Rajonal dhe Polikliniken Qendrore Durres ne lidhje me investimet e fundit

 • Inspektim/kontroll
 • 06/02/2023
 • 10.00
 • Spitali Rajonal dhe Poliklinika Durres
 • Shqipëri
 • Durres
 • Durres
 • Durres
 • Ogerta Manastirliu
 • Ministrja e Shendetesise
 • Ministrja e Shendetesise, Kryetarja e Bashkise Durres, Drejtoresha e Spitalit, Deputete, Personel mjekesor.
 • Jo
 • Jo
 • Almiva Llaçi
 • Dhurata Gjoka