Kupa e Shqiperise ne volejball gjysmefinalja

 • Tjetër
 • Kupa e Shqiperise ne volejball
 • 07/02/2023
 • 17.00
 • Pallati sportit "Farije Hoti"
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Tirane
 • Erion Veliaj
 • kryetari bashkise
 • Staf i Bashkise Tirane dhe te ftuar te tjere
 • Po
 • Po
 • Alban Dokushi, Drejtor i Pergjithshem Juridik, Aseteve dhe Licencimit
 • Alban Dokushi, Drejtor i Pergjithshem Juridik, Aseteve dhe Licencimit