Aktivitet me rastin e dhurimit te librave nga Ambasadori i Ukraines per komunitetin ukrainas qe jeton ne Durres dhe lexuesve te tjere

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 08/02/2023
 • 10:00
 • Durres
 • Shqipëri
 • Durres
 • durres
 • durres
 • Emiriana Sako | Shkurov Volodymyr
 • Kryetare e Bashkise Durres | Ambasadori i Uk ne Tirane
 • Folesit dhe dashamires te librit
 • Po
 • Po
 • Almiva Llaci
 • Almiva Llaci