Konsultim publik me teme” Per miratimin e planit te turizmit per Bashkine Lushnje”

 • Konsultim publik
 • 16/02/2023
 • 12:00
 • Holli i Muzeut,Lushnje
 • Shqipëri
 • Fier
 • Lushnje
 • Lushnje
 • Ferdinant Gjermeni | Lidjona Cela
 • Kryetar i Keshillit Bashkiak | Pergjegjese
 • Ferdinant Gjermeni,Lidjona Cela dhe qytetar
 • Po
 • Po
 • Erisa Qalliu-Drejtor i Burimeve Njerezore
 • Nuk ka Sek/Dr .te Pergjithshem