kafe me gra dhe vajza te njesise adm nr 4,Bashkia Lushnje

 • Tjetër
 • takim joformal
 • 03/02/2023
 • 15:00
 • Lushnje
 • Shqipëri
 • Fier
 • Lushnje
 • Lushnje
 • Eriselda Sefa
 • Kryetar i Bashkise Lushnje
 • Eriselda Sefa,gra dhe vajza te njesise adm nr 4
 • Jo
 • Jo
 • Erisa Qalliu-Drejtor i Burimeve Njerezore
 • Nuk ka Sek/Dr .te Pergjithshem