Ceremonia e Hapjes “Tirana City off Sports 2023” organizuar nga Bashkia e Tiranes

 • Tjetër
 • Ceremoni
 • 26/01/2023
 • 17:00
 • Parku Olimpik, Pallati I Sportit " Feti Borova"
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirana
 • Tirana
 • Sh.T.Z. Edi Rama, znj. Evis Kushi, z. Erion Veliaj
 • Kryeminister, Minister i Arsimit dhe Sportit, Kryetar i Bashkise Tirane
 • Anetar te Keshillit te Ministrave, z. Fidel Ylli, z. Erion Veliaj
 • Po
 • Po
 • Kevin Shtishi
 • Ismail Shehu