Kete vite 27 Janari dita e Sherbimit Pyjor Shqipeyar perkon me 100 vjeyorin e ketij sherbimi 1923-2023.
Bashkia Dimal do te realizoje nje takim aktivitet dhe nisem per mbjelljen e drureve pyjor

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 27/01/2023
 • 11:00
 • Prane Gurores fshati Pashalli
 • Shqipëri
 • Berat
 • Dimal
 • ure vajgurore
 • Juliana Memaj Fatime Plaku
 • kryetare drejtoresha e bujqesis dhe pyjeve
 • sektori i sherbimeve,nxenes shkollas,organizata pro natyres dhe komunitet
 • Jo
 • Po
 • Rajmonda Shuka
 • Rajmonda Shuka