Qëllimi i aktivitetit është finalizimi i zhvillimit të kornizave të një Strategjie Kombëtare për Sigurinë Kibernetike, e cila përfshin hartimin e qëllimeve të politikës, identifikimin e iniciativave mbështetëse për secilin qëllim, identifikimin e aktorëve për secilën iniciativë dhe rekomandimet për sfidat dhe tejkalimin e tyre për implementimin e aktiviteteve. Pjesëmarrës në aktivitet do të jenë drejtues të nivelit të lartë të institucioneve të sigurisë dhe të mbrojtjes, si dhe të operatorëve të infrastrukturave kritike të informacionit.

 • Tryezë diskutimi
 • 24/01/2023 25/01/2023 26/01/2023
 • 10.00
 • Hotel Plaza, Salla Jeronim De Rada
 • Shqipëri
 • Tiranë
 • Tiranë
 • 2
 • Sh.T.Z. Yuri Kim | Igli Tafa
 • Ambasadore e SHBA | Drejtor i Pergjithshem AKCESK
 • Zv.Ministër i Brendshëm, Znj. Mirlinda Karçanaj, Znj. Nevila Xoxa, , Z. Adrian Çela, Znj. Erina Rexhepi, Z. Skerdi Drenova, Z. Ergys Verdho, Z. Thanas Dinaku, Z. Arbër Avrami, z. Eltar Deda , Z.Oljan Kanushi, Z. Dorian Tola, Z. Dritan Kaloshi, Z. Vullnet Doka, Znj. Laureta Omeri, Z. Pirro Vengu, Z. Blendi Gonxhja, Z. Klevis Jahaj
 • Jo
 • Jo
 • Fjoralba Çela, specialist
 • Z. Igli Tafa, Drejtor i Përgjithshëm i AKCESK