Tryeze diskutimi me perfaqesuesit mbi rezultatet dhe pikat kyce te projektit.

 • Tryezë diskutimi
 • 24/01/2023
 • 10:30
 • Bashkia Kamez
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Kamez
 • Kamez
 • Rakip Suli | Liliana Dango
 • Kryetari i Bashkise | Drejtoreshe ekzekutive
 • 8 persona
 • Jo
 • Jo