Në kuadër të promovimit të produkteve cilësore, në aktivitetin e organizuar nga MBZHR, do të marrë pjesë edhe Kryeministri i Shqipërisë, z. Edi Rama. 

  • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
  • 25/01/2023
  • 10:00
  • TIRANE, QARKU I TIRANES
  • Kryeministri z. Edi Rama, ministrja e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, znj. Frida Krifca
  • Kryeministër i Republikës së Shqipërisë, ministre
  • Kryeministri SHTZ Edi Rama, pjesëmarrës të ndryshëm
  • Po
  • Jo