Në kuadër të përgatitjes dhe integrimin e shpejtë të të rinjve në tregun e punës, Kryeministri do të marrë pjesë në promovimin dhe prezantimin e Programit të Kodimit për të Rinjtë.

  • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
  • 23/01/2023
  • 10:00
  • TIRANE, QARKU I TIRANES
  • Kryeministri z. Edi Rama
  • Kryeministër i Republikës së Shqipërisë
  • Kryeministri SHTZ Edi Rama, pjesëmarrës të ndryshëm
  • Po
  • Jo