Perkujtimore e me rastin e 555 vjetorit te vdekjes se Heroit Kombetar “Gjergj Kastriot Skenderbeu”, vendosje kurore

  • Tjetër
  • Perkujtimore
  • 17/01/2023
  • 10.30
  • Sheshi Skenderbej
  • Erion Veliaj
  • kryetari bashkise
  • Staf i Bashkise Tirane dhe te ftuar te tjere
  • Po
  • Po