Ne kete aktivitet jepet titulli “Qytetar Nderi” zotit Eqerem Haki Gaxholli me motivacionin: Diplomat karriere, perkthyes i mirenjohur dhe fitues i \cmimit Nderkombetare “BABEL”, profesionist korrekt ne funksionin e Noterit Zyrtar Publik, studiues dhe me mendime kurajoze.

Do jete nje takim ne Sallen e Keshillit Bashkiak ku do jene te ftuar keshilltare bashkiak, familjare dhe miq te z.Gaxholli dhe bashkeqytetare te tij.

  • Tjetër
  • Dhenie titull nderi
  • 20/01/2023
  • 11:00
  • Salla e Keshillit Bashkiak Gramsh
  • Klodian Taçe | Besian Ajazi | Eqerem Gaxholli
  • Kryetar Bashkise Gramsh | Deputet i Kuvendit te Shqiperise | Marresi i titullit te nderit
  • 15
  • Po
  • Po