Vizite ne Bashkine e Tiranes te disa nxenesve te shkolles “Konferenca e Pezes” dhe takim me kryetarin e bashkise

  • Tjetër
  • Vizite ne Bashkine e Tiranes
  • 17/01/2023
  • 12.00
  • Bashkia e Tiranes
  • Erion Veliaj
  • kryetari bashkise
  • Staf i Bashkise Tirane, nxenes dhe mesues te shkolles
  • Po
  • Po