Perfocimi i ndjenjes se ikomunitetit Adriatiko-Jonian fal fuqizimit te qyteteve, te rinjve, universiteteve dhe organizatave nga vendet e EUSAIR

  • Tryezë diskutimi
  • 17/01/2023
  • 10:00
  • Universiteti Bujqesor, Kamez
  • Emiriana Sako | Fatbardh Sallaku
  • Kryetare e Bashkise Durres | Rektor i Universitetit Bujqesor
  • Emiriana Sako, Jusuf Durakovic, Massimo Seri
  • Po
  • Po