E ftuar nga Ministrja Znj. Manastirliu ne inspektimin e sallave kirurgjikale ne spital si dhe inspektimi i pajisjes se densimetrise kockore.

  • 04/03/2022
  • Spitali Rajonal Shkoder
  • Ministri i Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale, Minister Shteti per Mbrojtjen e Sipermarrjes
  • Stafi i ministrise dhe i spitalit.