Takimi permbylles i fushates elektorale per zgjedhjet e dates  6 Mars me qytetaret Durrsak.

  • 04/03/2022
  • 16:30
  • Shetitorja Taulantia
  • Kryetarja e bashkise, Adrian Cela, Damian Gjiknuri, Blendi Klosi dhe deputet e qarkut
  • Qytetare te Durresit