Takim me Dhomen e Tregtise Durres dhe operatoret turistike per te diskutuar mbi ceshtjet e turizmit etj

  • 03/03/2022
  • 14.00
  • Grand Blue Fafa Hotel Durres (Salla e Konferencave)
  • Kryetarja e Bashkise, Kryetari i Dhomes se Tregtise Durres dhe operatore turistike
  • Operatore turistike