Bashkia Shkodër ka shpallur per te 5-tin vit rradhazi Thirrjen publike per organizatat e shoqerise civile, përmes Metodologjisë LOD të Programit Reload.

Thirrja eshtë shpallur me datë 7 shkurt 2022 dhe do të qendrojë e hapur deri me datë 9 mars 2022.

  • 07/02/2022
  • 16.00
  • Bashkia Shkoder
  • N/A
  • N/A