Takim me organizatën “Save the Children” në zbatim të projektit 4 vjeçar në ndihmë dhe mbështetje të të rinjve të Shkodrës, ku qendra rinore ”Atelie” do të jetë në qendër të zhvillimit të aktiviteteve.

  • 25/02/2022
  • 10.00
  • Qendra Rinore Atelie, Shkodër
  • Kryetari i bashkisë, perfaqësues të organizatës "Save the Children"
  • Perfaqësues të tjerë të Bashkisë Shkodër