Ditën e premte, më 04 mars 2022, Kryeministri do të zhvillojë takim elektoral në qytetin e Shkodrës. 

  • 04/03/2022
  • 17:00
  • Shkodër, Qarku Shkodër
  • Kryeministri SHTZ Edi Rama, e deleguara e Partisë Socialiste për qarkun e Shkodrës, kandidati për kryetar
  • Kryeministri SHTZ Edi Rama dhe pjesëmarrës të ndryshëm