Me datë 25 shkurt u zhvilluan Karnevalet tradicionale të qytetit Shkodër. Kjo festë e përvitshme mbështet dhe nxit mendimin e lirë të popullit të Shkodrës, duke goditur fort veset dhe të këqijat e shoqërisë.

  • 25/03/2022
  • 10.00
  • Shkodër
  • Perfaqësues të Bashkisë Shkodër
  • Qytetarë