Ne daten 3 mars do te filloj workshopi ne funksion te zhvillimit dhe zbatimit te projektit pilot ADAPT i zgjidhjeve te bazuara ne natyre. Workshop-i do te organizohet nga ekspertet e GIS, SIDA, IUCN ECARO, AMBU dhe Bashkia Tirane

  • 03/03/2022
  • 10:00 - 15:45
  • Elbasan, Real Scampis Hotel
  • Gledian Llatja, Arduen Karagjozi, Boris Erg, Mihaela Dragan-Lebovics, Ervin Muco, Devaraj De Condappa, Gentiana Gjonca etj.
  • Perfaqesues dhe ekspert te GIS, SIDA, AMBU, IUCN ECARO dhe Bashkia Tirane