Ditën e enjte, 03 mars 2022, Kryeministri do të zhvilloje një takim me të rinjtë socialistë, në Rrogozhinë,  ku do të flitet mbi politikën si një ndër instrumentet më të mira për të përmbushur vizionin e gjeneratave të tjera.

  • 03/03/2022
  • 17:00
  • Rrogozhinë, Qarku Tiranë
  • Kryeministri SHTZ Edi Rama, të rinj dhe pjesëmarrës të ndryshëm
  • Kryeministri SHTZ Edi Rama dhe pjesëmarrës të ndryshëm