Takim me veteranet e qytetit, per te diskutuar per aktivitet mbeshtetese per kete kategori dhe jo vetem/

  • 01/03/2022
  • 09:00
  • Zyrat e SHoqates
  • Kryetarja dhe Kryetari i SHoqates se Veteraneve
  • Anetar te ndryshem