Takim me te rinj te zones se Shkozetit, per te diskutuar rreth programit dhe politikave mbeshtetese te 

  • 26/02/2022
  • 19:00
  • Lokal perballe BAnkes Credins
  • Kryetarja, Koordinatori Politik, Deputeti i Zones
  • Te rinj