Takim me banore te zones, ku do te prezantohet programi, punet e bera dhe cfare eshte parashikuar per 2022-2023

  • 26/02/2022
  • 12:00
  • Ne kuartallin prane shkolles Qemal Mici
  • Kryetarja,z. Klosi i deleguar i Kryesise, Koordinatori Politik, Kryetari i NJA, Deputeti i Zones
  • Banore te zones