Raportim mbi realizimin e detyrave për muajin shkurt 2022.

Shërbimi për qytetarët dhe trajtimi i kërkesë ankesave.

  • 28/02/2022
  • 10.00 njëri grup dhe ora 12.00 grupi tjetër
  • Brenda Institucionit. Zyra e Prefektit
  • Prefekti Qarkut Dibër Nexhbedin Shehu
  • Prefekti Qarkut, Administrata,Skender Hitaj Dr.Vendore e Policise Diber Borbardha Ademi Sherbimi Social Shteteror Diber Shkelqim Murrja Bashkia Diber Artan Bitri Drejtoria e Spitalit Rajonale Diber Rafaela Hoxha Fondi Sig.Detyrueshem Diber Abedin Paci Inspektoriati Shteteror shendetesor Diber Brunilda Lusha Njesia Vendore e Kujdesit Shendetesor Diber Brikena Dani Zyra Vendore e Arsimit Parauniversitar Ditjon Cena Sherbimi Kom. Punsimit Diber Alfir Çima Dr. Tatimeve Spartak Koltraka Dr. Sigurimeve Bardhul Dervishi Dog.Bllate Grupi II Shkelqim Skarra Agjencia e Mjedisit Diber Astrit Lika Administrata e Zonave te Mbrojtura Diber Bilbil Hoxha Sekt. Sherbimit Veterinar Diber Qatip Doda Sekt.Sherbimit Bujqesor Diber Bledar Lleshi AKU Diber Agron Ceri Kadastra Dorjan Kamberi Thesari Diber Daniel Gjura D.Sh.Transportit Rrugor