Kafe me vajzat e zones, diskutim i lire rreth vizionit per perfshirjen m te madhe te grave dhe vajzave te Durresit,

  • 26/02/2022
  • 08:15
  • Kafe CIAO 2
  • Kryetarja
  • Vajza te lagjes 17