Kafe me zonja te qytetit, profesioniste te ndryshme per te diskuar per ceshtjet sa profesionale aq dhe sociale.

  • 26/02/2022
  • 10:00
  • Arragosta
  • Kryetarja
  • Gra dhe vajza profesioniste