Ecje ne zonen e Arapajve, NJA Rrashbull, per te takuar biznese te vegjel dhe banore te zones.

  • 26/02/2022
  • 17:00
  • Arapaj
  • Kryetarja, Kryetari i NJA dhe Koordinatore
  • Banore dhe biznese te vogla